Excite

The Voice of America krijgt vervolg

Hoppa, we hebben weer eens Nederlands succes op de Amerikaanse televisie. Zender NBC heeft namelijk besloten dat er een tweede seizoen van The Voice of America komt. En dat terwijl het eerste seizoen nog maar net van start is gegaan.

En dat heeft natuurlijk alles te maken met het succes dat het programma heeft. De eerste aflevering van het Nederlandse programma met de Amerikaans aandoende naam werd door maar liefst twaalf miljoen Amerikanen bekeken. En dat is zo goed dat The Voice nu al door het leven gaat als het paradepaardje van NBC. "Dankzij The Voice hebben we een hele sterke aanwinst in bezit en gaan we het seizoen 2011-2012 voorzichtig maar enthousiast tegemoet," liet de zender in een verklaring weten.

De zender zet alles op alles om het succes te laten voortduren. Dat is onder andere te zien aan de jury, die alleen maar uit grote namen bestaat. Wat dacht je bijvoorbeeld van Christina Aguilera of Cee Lo Green?

Programmamaker John de Mol is natuurlijk hartstikke in zijn nopjes met de beslissing van NBC. "Voor komend najaar wordt The Voice de nummer 1 serie van de zender genoemd," vertelde hij vandaag aan De Telegraaf. Dit is overigens niet de eerste keer dat De Mol internationaal succes heeft. Zo werd de formule van Big Brother ook voor veel geld aan diverse buitenlandse televisiezenders verkocht.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020