Excite

The Voice of Holland wint Gouden Televisier-Ring

The Voice of Holland heeft de Gouden Televisier-Ring gewonnen. Daarmee heeft het programma Ali B op Volle Toeren en Wie is de Mol verslagen. Rapper en presentator Ali B won wel de Zilveren Televisier-Ster voor beste mannelijke televisiepresentator. Yvon Jaspers werd bekroond tot beste presentatrice.

Zilveren Televisier-Ster voor Ali B

Ali B liet zowel Jeroen van Koningsbrugge en Matthijs van Nieuwkerk achter zich door de prijs in de wacht te slepen. Matthijs van Nieuwkerk was voor de zesde keer genomineerd, maar wist weer niet de prijs op zijn naam te schrijven. Ali B ontving de Zilveren Televisier-Ster uit de handen van André Kuypers.

Zilveren Televisier-Ster voor Yvon Jaspers

De Zilveren Televisier-Ster voor beste presentatrice ging naar Yvon Jaspers, die ook dit seizoen weer het boegbeeld van Boer Zoekt Vrouw is. Jaspers won de prijs voor de vijfde keer. Omdat ze niet aanwezig kon zijn bij het evenement, nam Boer Zoekt Vrouw-boerin Agnes van de Ven de prijs namens Yvon Jaspers in ontvangst. De andere genomineerden waren Linda de Mol en Wendy van Dijk.

Gerard Ekdom televisiepresentatietalent

Het grootste televisietalent is Gerard Ekdom geworden, die naast een al succesvolle radiocarrière nu alweer het tweede seizoen van het programma Ford Broyard presenteert. De Televisier Talent Award werd uitgereikt door Mart Smeets.

Het Klokhuis beste jeugdprogramma

De Gouden Stuiver voor het beste jeugdprogramma ging naar Het Klokhuis. De dolblije makers van het programma kregen de prijs uit handen van Yes-R. De andere genomineerden waren Het Sinterklaasjournaal en Checkpoint.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020