Excite

Therapie voor dochter Halle Berry

De dochter van actrice Halle Berry en model Gabriel Aubry zou te veel lijden onder de strijd die haar ouders voeren over de voogdij. De Amerikaanse kinderbescherming heeft daarom geadviseerd dat de kleine Nahla in therapie moet zolang haar ouders de strijdbijl nog niet hebben begraven.

Aubry is driftkikker

De driejarige peuter heeft enkel psychische problemen, van mishandeling door Halle Berry is absoluut geen sprake. De vader van Nahla komt er minder genadig vanaf. De nanny heeft aangegeven dat Gabriel Aubry wat moeizaam omgaat met zijn dochter. Hij schreeuwt naar het meisje en heeft haar hardhandig uit de handen gerukt van haar nanny. De oppas kreeg daarbij een flinke duw, wat heeft geleid tot het huidige onderzoek.

Woedeaanvallen

Dat Gabriel Aubry zijn emoties maar moeilijk onder controle kan houden blijkt uit eerdere berichtgeving. Hem is deze week nog therapie aanbevolen om zijn woedeaanvallen beter te controleren. Aubry zelf meent dat de negatieve berichtgeving rondom zijn persoon enkel berust op geroddel. De nanny die het slachtoffer zou zijn van zijn duw speelt onder één hoedje met Halle, zo vindt hij.

Contactverbod

Halle Berry en Gabriel Aubry zullen elkaar vandaag treffen in de rechtbank. De inzet van Berry is hoog. Ze zal vragen om een contactverbod, zodat Gabriel en zijn dochter elkaar niet kunnen zien en spreken totdat het onderzoek van de kinderbescherming is afgerond.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021