Excite

Tien jaar cel voor seks met tienerknapen

Het is het plot van menig pornofilm: De hete moeder die graag seks wil hebben met de vrienden van haar kinderen. In het echt is het wat minder vermakelijk, vooral als de moeder in kwestie aast op minderjarige jongens. Cathleen Miller, een gemeentemedewerkster van een stadje vlakbij Chicago, werd hiervoor tot tien jaar cel veroordeeld.

De veertigjarige Miller had het gemunt op vrienden van haar dochter. Ze lokte de jongens met drugs en alcohol om ze vervolgens het bed in te bewegen. Ook orale seks werd hier niet bij geschuwd.

Op zich dus best een leuk scenario, ware het niet dat het om een drietal jongens gaat van destijds veertien en vijftien jaar. Moeders liep uiteindelijk tegen de lamp toen haar dochter onverwacht binnenliep.

Haar maatje dat met haar moeder in bed lag, stuurde later een verontschuldiging via Facebook naar zijn schoolvriendinnetje. De excuses werden ook door zijn eigen ouders gelezen, die onmiddellijk naar de politie stapten.

Volgens de advocaat van Miller zijn er verzachtende omstandigheden. Miller was namelijk het slachtoffer geweest van huiselijk geweld, en had ze net een moeilijke scheiding achter de rug. ‘Mijn cliënte heeft serieuze psychische hulp nodig nadat haar heel wat is aangedaan,’ aldus John Russell.

De rechter had weinig medelijden met haar. Voor elke tienerknaap die ze het bed in lokte kreeg ze drie jaar. Een vierde jongen had ze alleen mishandeld, wat haar een jaar extra opleverde.

Afbeelding: FOX Chicago

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018