Excite

Tiener faalt in vermoorden eigen moeder

Kinderen die het niet eens zijn met hun ouders, gaan vaak mokken. Of ze gooien met deuren. Soms beginnen ze te schelden. Heel af en toe lopen ze weg. Maar dat een zoontje besluit zijn moeder te vermoorden omdat ze hem naar een sjieke school wil sturen, dat komt niet vaak voor. Erik Stone, vijftien jaar oud en woonachtig in Miami, Florida, was precies dat van plan, toen zijn moeder Eliana Poveda had besloten hem naar een jongensschool te sturen.

Terwijl zijn moeder hem naar zijn vader bracht, smste Erik Stone met zijn 13-jarige vriend Marko Lazovic. Via de sms bedachten ze een plot om Eliana te vermoorden. Eenmaal bij het vaderlijk huis van Erik, besprong Marko de nietsvermoedende moeder met een mes en stak op haar in. Omdat het mes afbrak en Marko wegrende, mislukte de moordaanslag. Erik kon, toen puntje bij paaltje kwam, niet de genadeslag toebrengen. Zowel Erika als Marko zijn opgepakt.

In een rare twist van het plot heeft Eliana besloten haar zoontje te steunen. Haar moederliefde is onvoorwaardelijk. Ze wil Erik vooral helpen met de problemen die hij heeft, naar hem luisteren en zorgen dat de nare gevoelens die hij heeft weggenomen worden. Zo kun je natuurlijk ook reageren, maar of het helemaal gezond is, staat niet vast. Beiden jongens zitten overigens vast voor poging tot doodslag.

Afbeelding: Dailymail.co.uk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020