Excite

Tiësto moet NAC Breda op weg helpen

Hij is waarschijnlijk de bekendste Bredanaar aller tijden. Achter zijn naam staan zeer succesvolle samenwerkingen met wereldsterren als Nelly Furtado, Busta Rhymes en Sean Kingston. We hebben het natuurlijk over Tijs Verwest, beter bekend als DJ Tiësto.

En zoals het een goed Bredanaar betaamt is Tiësto een echte NAC-supporter. Met lede ogen moest de DJ dan ook aanzien hoe zijn club vorige week met 3-0 onderuit ging tegen VVV uit Venlo. Samen met DJ Hardwell, eveneens uit Breda, bracht Tiësto daarom een ode zijn stad. Het nummer heet 'Zero 76', naar het netnummer van Breda. Voor aanvang van de wedstrijd NAC – Heerenveen zal het nummer in het stadion te horen zijn.

Op Twitter kondigde de wereldberoemde muzikant zijn optreden al aan. 'At the next soccer game of my team NAC Breda they are gonna play the Breda anthem 'Zero 76' by @Hardwell and @Tiesto..so awesome!' DJ Hardwell werd vorig jaar door het Franse blad Only For Djs verkozen tot beste nieuwe electro-house DJ en belichaamt volgens het magazine 'de nieuwe generatie Nederlandse DJ-producers.'

De trainer van NAC, John Karelse, zegt geen druk te voelen na de smadelijke nederlaag. Toch zal ook hij de beats van Tiësto en Hardwell goed kunnen gebruiken met het oog op het competitieprogramma van de club. Na Heerenveen staan PSV, ADO Den Haag, FC Twente en Feyenoord te wachten.

Afbeelding: Flickr, gebruiker nestland

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020