Excite

Tiger geeft toe: 120 minnaressen

Tiger Woods heeft toch maar eens de tijd genomen om stil te staan bij zijn veelvuldige vreemdgaan. Tot nu toe waren er ongeveer 15 minnaressen naar voren gekomen, maar nu blijkt dat Woods zijn vrouw in vijf jaar huwelijk met maar liefst 120 vrouwen bedrogen heeft. En met sommige vrouwen vaker dan eens!

Zijn vrouw, Elin, heeft inmiddels een scheidingsaanvraag ingediend. Die aanvraag kwam niet direct nadat de verschillende minnaressen van haar man naar voren kwamen, maar juist toen ze ontdekte dat hij ook het bed had gedeeld met haar buurmeisje Raychel Coudriet.

Dat buurmeisje kwam echter niet voor op de lijst die Woods vanwege zijn therapie tegen seksverslaving moest maken. Toen Elin achter die one night stand kwam, was ze laaiend en schreeuwde ze luid door de telefoon dat ze ging scheiden, zodat ook de rest van het gezelschap van Woods daarvan mee kon genieten.

Het buurmeisje zelf heeft inmiddels ook toegegeven met haar buurman naar bed te zijn geweest. Voor haar was het wel duidelijk dat het Woods alleen om de seks ging. Nadien was ze dan ook niet echt gelukkig met de situatie. In haar dagboek schreef ze zelfs dat ze zich gebruikt voelde en dat ze het liefst onder de grond zou willen kruipen om daar te sterven.

Coudriet – die stapelverliefd op Woods was – heeft hem er later wel op aangesproken en hij heeft toen gezegd dat het hem speet. Dat weerhield hem er echter niet van om na die tijd toch nog regelmatig dubbelzinnige opmerkingen richting haar te maken.

Afbeelding: Flickr account Keith Allison

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020