Excite

Tiger Woods eerste zondebok in het nieuwe seizoen van South Park

Het is bijna zover! Nog één dag en het veertiende seizoen van South Park gaat van start op de Amerikaanse zender Comedy Central. Voor South Park fans een lang verwacht moment, voor de sterren iets minder. Prachtig toch hoe de ene reikhalzend naar iets kan uitkijken, terwijl de andere maar aan één ding kan denken: Please don’t let it be me! Niet iedereen speelt even graag een belangrijke rol in een serie die sterren, gemeenschappen of zelfs hele landen door het slijk haalt met niet altijd even verfijnde humor. Tact en politieke correctheid? Neen, het zijn niet bepaald prioriteiten van de makers… In het nieuwe seizoen mag Tiger Woods dus de spits afbijten in All the temptations.

Matt Stone en Trey Parker hebben voor het nieuwe seizoen dus voor Tiger Woods gekozen. Een grote verrassing kunnen we het niet echt noemen. Als je sexverslaving en publieke verontschuldigingen voorpaginanieuws zijn. Dan maak je het de makers van South Park niet echt moeilijk.

Stone en Parker hebben alvast laten weten dat ze gerust een heel seizoen zouden kunnen vullen met de capriolen van Tiger Woods maar we zullen het dus moeten doen met één aflevering. Het is trouwens niet de eerste keer dat we onze golfende vriend in het gezelschap van Stan, Kyle, Kenny en Cartman kunnen bewonderen. Hij heeft South Park ook al eens ‘gehaald’ vóór zijn buitenechtelijke escapades en schandalen.
Veel weten we eigenlijk nog niet over de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. De makers zijn er namelijk volop aan het werken. De aflevering zal weinigen onberoerd laten en gelachen zal er worden! Nu enkel nog wachten tot het nieuwe seizoen op onze schermen bereikt.Afbeelding: excite.es

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020