Excite

Tiger Woods gewond na auto-ongeluk

De bekendste golfer ter wereld, Tiger Woods, is gewond geraakt bij een auto-ongeluk in de buurt van zijn huis. Vrijdagochtend wilde hij van zijn eigen oprijlaan bij zijn huis in Orlando rijden, toen hij een brandkraan raakte en vervolgens tegen een boom sloeg.

Volgens de eerste geruchten zou hij zijn Cadillac helemaal om de boom hebben gevouwen, maar later bleek dat de airbags van zijn auto in ieder geval niet opgeblazen waren. Dit toont aan dat hij nooit harder dan 50 kilometer per uur kan hebben gereden, waardoor de kans dat zijn – relatief grote – auto écht om de boom zat erg klein is.

Woods werd direct naar het ziekenhuis in Ocoee vervoerd. Daar werd hij getest op alcohol en lichamelijke klachten. Al snel bleek dat de golfer niet gedronken had en dat hij het relatief goed maakte. Hij had alleen een aantal verwondingen in zijn gezicht opgelopen, maar kon al vrij snel weer naar huis. Op zijn website liet de golfer weten dat het goed met hem ging.

Woods voert de wereldranglijst van golfers al enige jaren aan. Het is dan ook de eerste sportman ter wereld die met zijn sportcarrière meer dan een miljard dollar binnen wist te halen. Twee weken geleden speelde hij nog een wedstrijd in Australië en in zijn hele carrière wist hij maar liefst 14 majortoernooien op zijn naam te schrijven.

Afbeelding: Babble.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020