Excite

Tiger Woods ging wél vreemd!

De vrouw van Tiger Woods, de Zweedse Elin, had reden genoeg om boos te zijn op haar man; hij ging namelijk wél vreemd. En niet zo’n beetje ook: Woods blijkt er in ieder geval al jaren minimaal twee extra vriendinnen op na te houden.

Jaimee Grubbs, een serveerster, heeft laten weten dat ze gedurende 31 maanden in ieder geval 20 keer seks met de getrouwde golfer heeft gehad. Eerder werd Tiger Woods al gelinkt aan Rachel Uchitel, de gastvrouwe van een nachtclub.

Afgelopen vrijdag kwam Woods in het nieuws toen hij met zijn auto eerst tegen een brandkraan botste en daarna een boom ramde. Eerst leek het op een ongeluk, maar later ging het verhaal dat Woods een fikse ruzie heeft gehad met zijn vrouw, die hem van vreemdgaan beschuldigde. Zij zou flink naar Woods hebben uitgehaald, die vervolgens letterlijk het huis ontvlucht is. Volgens de geruchten zou Elin hem zelfs met een golfclub achterna hebben gezeten.

Woods ontkende eerder al dat hij vreemd ging, maar Grubbs heeft voldoende bewijs in de vorm van talloze sms’jes en voicemailberichten. Zij vertelde dat ze van Woods de indruk kreeg dat hij en zijn vrouw gescheiden sliepen.

Overigens ontkent de eerste vrouw, Rachel Uchitel, nog steeds dat zij een relatie met Woods gehad heeft. Zij heeft hem slechts een paar keer ontmoet omdat ze VIP-diensten levert. Volgens Uchitel is de bron van dat verhaal iemand die ze slechts twee keer ontmoet heeft.

Dat dit verhaal nog een staartje gaat krijgen is duidelijk; inmiddels is er namelijk ook beeldmateriaal opgedoken uit oktober, waar Woods het meer dan gezellig heeft met een brunette die zeker niet zijn vrouw is!

Afbeelding: Keith Allison

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020