Excite

Tijdelijke pauze voor One Direction?

  • © Getty Images
Als het aan Simon Cowell ligt, dan kunnen de leden van boyband One Direction wel een tijdelijke pauze nemen. Ze hebben genoeg hits gehad om even wat tijd voor zichzelf te nemen en andere dingen te doen. Cowell is al vanaf het begin de mentor van de boyband, die gevormd werd naar aanleiding van een talentenjacht.

Cowell hoopt wel dat de groep daarna weer samenkomt. Dat blijft echter wel hun beslissing. Wat Cowell betreft is het een hele leuke baan en zou hij het dan ook fijn vinden als de jongens na een pauze weer besluiten om samen op te treden, maar uiteindelijk moeten ze hier zelf voor kiezen. In maart kondigde Zayn Malik al aan dat hij de band ging verlaten. Begin juli bleek dat Louis Tomlinson een kind verwacht met zijn ex. Hierdoor werden ook de geruchten dat de band op zou houden steeds hardnekkiger.

Overigens is dat vaderschap volgens Cowell niet zo'n probleem. Hij vertelt dat hij de toekomstige vader heeft gezegd dat hij in zijn leven al heel veel slechte telefoontjes heeft gehad, maar dat dit er geen van is. Volgens Cowell kan Tomlinson de baby namelijk alles geven wat deze nodig zal hebben, zonder zich hier zorgen over te maken.

Cowell denkt ook niet dat het vaderschap van Tomlinson nare gevolgen zal hebben voor de band. Hij heeft niemand vermoord, alleen iemand zwanger gemaakt. En dat gebeurt volgens Cowell elke dag en is verder geen drama. Bovendien heeft Tomlinson een geweldige familie, die hem overal in steunt. Als het al iets is, dan is het eerder positief.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021