Excite

Tijgertje voor de vijfde keer opgepakt

Tijgertje, bekend van Oh Oh Tirol, is het levende bewijs dat met je hoofd op televisie komen niet direct leidt tot een succesvol leven. Tatjana Liefhebber, zoals in haar paspoort staat, is deze week voor de vijfde keer opgepakt. Het lijkt erop dat Tijgertje voor een record gaat.

Dit keer werd de Haagse gesnapt in een supermarkt in haar woonplaats. Ze had haar karretje volgeladen met boodschappen die in totaal 55 euro waard waren. Hiermee wilde ze zonder te betalen de winkel verlaten. Jammer genoeg voor onze Tijgertje was het winkelpersoneel alert en werd de politie gewaarschuwd. Ze werd opgepakt en zal vandaag worden voorgeleid.

Tijgertje werd al vier keer eerder opgepakt, vaak samen met haar moeder. Ze heeft het dus niet van een vreemde. Het tweetal werd al een paar keer eerder opgepakt in supermarkten, maar ook in kledingwinkels geeft Tijgertje zichzelf graag een ‘five finger discount’.

Overigens is de realityster niet alleen een goede bekende bij de politie, omdat ze haar handjes niet thuis kan houden. Ook werd ze al een aantal keren achter het stuur van een auto aangetroffen, terwijl ze helemaal geen rijbewijs heeft. Tijdens haar verblijf in Tirol was Tijgertje niet bepaald de meest geliefde vakantieganger.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021