Excite

Tirade Charlie Sheen wordt muzikale viral

Binnen korte tijd heeft Charlie Sheen ervoor gezorgd dat hij niet meer weg te slaan is van de voorpagina’s. Inmiddels heeft hij – wellicht ongewild – ook het videocircuit veroverd. Eerder kwamen al diverse interviews en homevideo's van de acteur online te staan en nu is er van zijn filmpjes zelfs een muziekvideo gemaakt.

De nieuwe track waar het om gaat heet Winning en is gemaakt door de Gregory Brothers. Eerder scoorden zij al successen met filmpjes waarin historische figuren als Winston Churchill, John F. Kennedy en Martin Luther King in voorkwamen. De track is inmiddels al meer dan vier miljoen keer bekeken.

Het nummer werd gemaakt nadat het contract van Sheen ontbonden werd na maanden van vreemd gedrag. Daarna publiceerde de acteur een aantal wilde video’s waarin hij in oorlogstermen duidelijk maakte dat hij het niet eens was met de beslissingen van de studio.

Inmiddels heeft Sheen in ieder geval een andere manier gevonden om geld te verdienen; zijn slogan Winning! is nu ook afgedrukt op onder meer T-shirts en mokken. Ook zou hij overwegen producten aan te prijzen voor geld. Een mogelijke optie zou het Tiger Blood zijn dat hij tegenwoordig drinkt. Dit is overigens geen echt bloed, maar een mix van onder meer watermeloen, aardbei en kokosnoot. Hij heeft adverteerders in ieder geval iets te bieden: Sheen wist binnen een paar uur een miljoen volgers op Twitter te krijgen.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020