Excite

Toch een derde Sex and the City-film?

In Hollywood weet je het maar nooit. Werd er na het verschijnen van het tweede deel in de Sex and the City-filmreeks nog gezegd dat het de laatste zou worden, inmiddels lijkt er alweer een derde deel op stapel te staan.

Dat kan althans opgemaakt worden uit de woorden van Sarah Jessica Parker, die sprak met het magazine Parade. Ze zei: "Er is een derde deel. Ik weet het verhaal. Het is een klein verhaal, maar toch denk ik dat het verteld moet gaan worden." De vraag is, wat is het geschikte moment om het te vertellen?

Zoals we allemaal weten, is de filmserie een voortvloeisel uit de comedyserie. In 2008 kwam het eerste deel van de films in de bioscopen en was daar meteen een enorm succes. Er kwam maar liefst 415 miljoen dollar binnen. Jammer genoeg voor Parker en haar collega’s wist het tweede deel dat succes niet te evenaren. Toch werd er met het tweede deel een heel respectabele 288 miljoen dollar verdiend.

In februari was er al sprake van een prequel op de films én de comedyserie, een verfilming van het boek The Carrie Diaries, geschreven door Candace Bushnell. Die film zou gaan over de middelbare schooltijd van Carrie in de jaren tachtig.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020