Excite

Tom Cruise beloont Amsterdamse fans op wachten

Tom Cruise beloont Amsterdamse fans op wachten

Het duurde even voordat hij kwam, maar het was het wachten meer dan waard. Tom Cruise deed Nederland aan in verband met de première van zijn nieuwe kaskraker Valkyrie. In Amsterdam stonden de fans bij het Tuschinski-theater al een paar uur in de regen te wachten op de komst van meneer Cruise. Dat wachten werd beloond door het beroemdste lid van de Scientology Church.

Ruim een uur handtekeningen zetten

Tom Cruise staat er om bekend. Hij neemt de tijd voor zijn fans. Dat beloofde hij in Amsterdam ook toen hij op de rode loper door fotografen onder handen werd genomen. Na de verplichte plaatjes stapte Tom Cruise op de fans af. De mensen die de Amerikaanse filmster als idool hebben, konden hun hart ophalen. Ruim een uur ging Cruise op de foto met zijn fans. Ook deelde hij handtekeningen uit op alle stukken papier en vodjes die waren meegekomen. Voor veel bewonderaars van Tom Cruise kon de dag in ieder geval niet meer stuk.

Bewonderaar van plafonds en mooie vrouwen

Na de sessie met de fans bewonderde Tom Cruise eerst het plafond van de beroemde Tuschinski-bioscoop in Amsterdam. De beroemde Amerikaan nam flink de tijd om het plafond in zich op te nemen. Ook was hij gaarne bereid om zijn medespeelsters Carice van Houten en Halina Reijn te complimenteren. De twee Nederlandse actrices waren eerder samen te zien in de film Zwartboek van Paul Verhoeven. Tom Cruise en regisseur Bryan Singer (Usual Suspects, X-Men) wilden Carice en Halina na het zien van Zwartboek ook graag in de film Valkyrie hebben. Van Houten en Reijn spelen de enige twee vrouwenrollen in de film van Tom Cruise, wat ze uiteraard een hele eer vinden. Na een reeks verplichtingen rond de promotie van de film vertrok Tom Cruise na de première weer naar een onbekende bestemming, zoals het een superster betaamt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020