Excite

Tom Cruise en Katie Holmes uit elkaar

Het sprookjeshuwelijk tussen Tom Cruise en Katie Holmes is ten einde gekomen. Katie heeft de scheidingspapieren ingediend in de staat New York, ondanks dat de huwelijkspapieren in Californië liggen. Hierdoor maakt Katie meer kans op volledige voogdij over dochter Suri.

Scientology

Volgens bronnen is de reden voor de breuk Toms nauwe banden met de Scientology kerk. Katie is christelijk opgevoed en nooit echt betrokken bij de beweging, maar ze vreest dat Suri te veel in Scientology zal worden opgenomen. Over de opvoeding en Suri’s rol bij de kerk hebben Tom en Katie de laatste tijd veel ruzie gemaakt. Scientology is ook de reden dat Katie de voogdij over Suri niet wil delen met Tom.

Privacy

Katie liet via haar advocaat weten: “Dit is een persoonlijke en privékwestie voor Katie en haar gezin. Katies voornaamste prioriteit is, zoals dat altijd het geval is geweest, haar dochter.” Tom Cruise was verrast door de scheiding. Een woordvoerder verklaart: “Katie heeft de scheiding aangevraagd. Tom is zeer verdrietig en concentreert zich op zijn drie kinderen. Gun hen alsjeblieft privacy om dit op te lossen.”

Sprookjeshuwelijk

Katie en Tom trouwden in 2006 met een groots uitgepakt sprookjeshuwelijk in Italië. Voor Tom was dit het derde huwelijk na eerder getrouwd te zijn met Mimi Rogers en Nicole Kidman. Katie Holmes was nog niet eerder in het huwelijk getreden. Tom Cruise heeft ook twee geadopteerde kinderen met zijn ex Nicole KIdman. Mogelijk zal hij pleiten om de echtscheiding en de voogdijzaak in Californië te laten behandelen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020