Excite

Tom Cruise schuldig aan slavenarbeid?

Tom Cruise wordt niet alleen door zijn duizenden fans nauwlettend in de gaten gehouden. Ook de FBI heeft haar oog op de kleine acteur laten vallen. Hij zou zich namelijk – samen met zijn Scientology kerk – schuldig hebben gemaakt aan slavenarbeid.

Zo zou de acteur een speciale bus hebben laten inrichten die helemaal voldeed aan zijn Scientology-behoeften. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een la met schone slippers, zodat de bus niet vies kan worden. Zowel Tom als Katie zouden regelmatig gebruik maken van de bus. Naar eigen zeggen om zich ‘spiritueel te reinigen’.

De bus werd helemaal in orde gemaakt door medewerkers van de Scientology kerk, maar die bleken uiteindelijk praktisch geen cent betaald te krijgen voor hun werkzaamheden. De FBI heeft zowel Cruise als de kerk daarom gevraagd om een verklaring.

Het zit de Cruises op het moment sowieso niet zo erg mee. Katie’s serie over de Kennedy’s werd al stopgezet voor deze op tv was gekomen en ook haar laatste film bleek geen succes. De actrice lijkt bovendien een punt te willen zetten achter haar huwelijk met Cruise; ze zou haar vader al hebben gevraagd om echtscheidingspapieren op te stellen. Vader Holmes is al 40 jaar echtscheidingsadvocaat en beschikt dus over de benodigde ervaring om zijn dochter hierin een handje te helpen. Daarnaast deed ex-vrouw Nicole Kidman voor het eerst haar mond open over haar breuk met Tom.

Afbeelding: Flickr account Hot Rod Homepage

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020