Excite

Tom Cruise waagt zich aan horrorfilm

Gaat Tom Cruise een nieuwe stap in zijn carrière zetten? De acteur heeft volgens de laatste geruchten zijn handtekening gezet onder een film van Guillermo del Toro, de regisseur die we kennen van zijn alom geprezen film Pan’s Labyrinth.

De nieuwe film van del Toro gaat At The Mountains of Madness heten. Het is een horrorfilm en is gebaseerd op het gelijknamige boek van H.P. Lovecraft uit 1931. De film wordt in 3D opgenomen waarbij hij hulp krijgt van James Cameron.

Het verhaal gaat over een geoloog genaamd William Dyer, die tijdens een expeditie naar Antarctica het fossiel ontdekt van een tot dan toe onbekend ras van bijzondere wezens. Dat kan niet veel goeds beloven, kunnen wij ons zo voorstellen…het is immers een horrorfilm.

Nu niemand minder dan Tom Cruise, die nooit eerder in een horrorfilm speelde, aan de lijst van acteurs is toegevoegd, hebben de filmmakers de film extra in de schijnwerpers weten te zetten. Met het werk van H.P. Lovecraft en het talent van Del Toro in ons achterhoofd, kunnen wij niets anders concluderen dat dit een gruwelijk goede film zal worden.

In juni beginnen de opnames voor At the Mountains of Madness. Als het goed is rondt Tom dan net de opnames voor de film Rock of Ages af. Drukke tijden dus voor meneer Cruise!

Afbeelding: Flickr, gebruiker Marxchivist

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018