Excite

Tom en Katie: scheiding rond

Tom Cruise en Katie Holmes hebben een akkoord over de scheiding bereikt. Hoewel werd gespeculeerd dat het een vechtscheiding zou worden, hebben de ex-geliefden in twee weken de scheiding en het ouderschapsplan definitief gemaakt. Enkele uren nadat de scheiding rond was, stond Tom Cruise alweer op de set van zijn film Oblivion. Volgens de agent van Tom heeft hij de afleiding nodig om zijn gestrande huwelijk te verwerken.

Statement Katie Holmes

De advocaat van Katie bevestigde maandagavond dat de onderhandelingen geslaagd waren. “De zaak is afgewikkeld en de overeenkomst is getekend. We zijn blij voor Katie en haar familie en kunnen niet wachten om te zien hoe ze begint aan een nieuw hoofdstuk van haar leven.” Advocaat Jonathan Wolfe bedankte ook het team van Tom Cruise, die inmiddels zijn derde huwelijk vroegtijdig beëindigt: “We danken Toms raadsmannen voor hun professionaliteit en ijver waardoor deze snelle oplossing tot stand kon komen.” De advocaat van Tom Cruise was een stuk bondiger: “Het is gedaan.”

Samenwerken als ouders

Over de reden van de onverwachte split van het sterrenkoppel is nog steeds niets bekend gemaakt. Direct na de scheiding kwam de geruchtenstroom op gang dat Katie Holmes niet wilde dat hun dochter Suri (6) op zou groeien in de Scientology gemeenschap. Tom Cruise is een bekende aanhanger van deze kerk. Katie pleitte daarom voor volledige voogdij. Tijdens de onderhandelingen zou het belang van Suri altijd voorop gesteld zijn, zo schreven de acteurs in een gezamenlijke verklaring: “We doen ons uiterste best om zo goed mogelijk samen te werken als ouders en te doen wat het beste is voor onze dochter”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018