Excite

Tom Hanks wil vaker Robert Langdon zijn

Acteur Tom Hanks liet donderdag bij een persbijeenkomst in Tokio weten dat hij nog wel drie keer in de huid van Robert Langdon wil zitten. Dit zei hij een week voor de wereldwijde première van de film Angels & Demons. In deze film speelt Tom Hanks de rol van Robert Langdon.

De film Angels & Demons is gebaseerd op het boek dat in Nederland bekend staat als Het Bernini mysterie, geschreven door de succesvolle Amerikaanse auteur Dan Brown. Het boek is een grote hit en is dus nu verfilmd. Tom Hanks speelde al eerder de rol van Robert Langdon in de film The Da Vinci Code, ook een verfilming van een boek van Dan Brown en tevens het grootse succes van de schrijver. Er verschenen van Dan Brown nog twee boeken die veel gelezen worden en in september zal er nog eentje verschijnen.

Volgens Tom Hanks is Robert Langdon een tijdloos personage. Hij zegt: ‘Zoals Sherlock Holmes, of iedere andere grote, tijdloze detective, een intellectuele Indiana Jones zonder zweep.’

De verfilming van The Da Vinci Code zorgde wereldwijd voor een opbrengst van ruim 565 miljoen euro. Vanaf 15 mei zal Angels & Demons in de bioscoop te zien zijn met topacteur Tom Hanks in de hoofdrol. Makers verwachten dat ook deze film een groot succes zal worden.

Afbeelding: FlickrCC

Bekijk hier de trailer van Angels and Demons:

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020