Excite

Tommie Christiaan schittert als Zorro in musical

Hij moest een bloedstollend lange auditie doen om de rol te bemachtigen, maar heeft met zijn acteerprestaties en doorzettingsvermogen laten zien dat hij dé Zorro is waar het publiek op zit te wachten. Dit blijkt ook uit de eerste scènefoto’s die gemaakt zijn van Tommie en Michelle Splietelhof. Zij neemt de rol van Luisa op zich.

Zorro de musical zal zondag in DeLaMar in Amsterdam haar première beleven en te zien aan de foto’s die nu al naar buiten gebracht zijn, wordt het een spectaculaire avond. De 25-jarige Tommie heeft hard getraind voor zijn rol. Niet alleen aan zijn acteer- en zangkunsten, maar ook aan zijn lichaam. Hij wilde graag een mooie sixpack hebben en dat is hem inmiddels gelukt. Nu kan hij ook die scène waar hij in zijn blote borst in voorkomt zonder gêne spelen.

Volgens Tommie is het een ontzettend leuk verhaal geworden, waarbij Zorro Luisa probeert te schaken en Luisa niet doorheeft dat Zorro eigenlijk haar vroegere vriendje Diego is. De passie en zwaardgevechten zouden van het podium afspatten.

De zoektocht naar de perfecte Zorro werd op tv uitgezonden via het programma ‘Op zoek naar Zorro’. In februari kwam de finale van het programma op tv en keken 1,3 miljoen Nederlanders ademloos naar de uitslag. Ruud, Roman en Tommie stonden nog in de finale, maar Ruud en Roman waren net niet overtuigend genoeg.

Afbeelding: Flickr account Rafee H

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018