Excite

Tongworstelen in de chatbox

De tongzoen is stiekem best een gekke gewoonte, maar als je verliefd bent, is er niets leukers. Lastiger wordt het als je een lange-afstandsrelatie hebt. Gelukkig hebben wetenschappers van The University of Electro-Communications in Tokio niet veel te doen. Ze hebben dan ook tijd gevonden om een apparaat in elkaar te sleutelen waarmee op afstand te zoenen is. Nog even en we hoeven nergens meer voor ons huis uit!

Het systeem bestaat uit twee kastjes waar een soort tong aan vast zit. Wanneer de ‘tong’ van één kastje beroerd wordt, gaat ook de andere bewegen. Elke beweging die jij en je partner maken tijdens het tongworstelen worden dus doorgegeven.

Onderaan dit artikel vind je een filmpje waarop te zien is dat het er allemaal nog vrij klinisch aan toe gaat. In feite ben je dan ook niets anders aan het doen dan met je tong tegen een stukje plastic aandrukken. De Japanners willen daarom ook nog manieren bedenken waarop de smaak, vochtigheid en manier van ademhalen overgedragen wordt.

Overigens is het doel achter de gekke uitvinding niet het gelukkig maken van mensen van wie de partner ergens ver weg zit. Nee, de onderzoekers denken groter. Zo wordt het op deze manier straks mogelijk om bijvoorbeeld je favoriete zanger een lekkere pakkerd te geven, zonder dat je daadwerkelijk in de buurt van je idool moet komen. Het is nog niet bekend wanneer het apparaatje in de winkels ligt.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020