Excite

Top 5 Britney Spears bloopers

Er lopen wel eens wat dingen mis als je een lange en vermoeiende tournee doet. Begrijpelijk. Maar Britney Spears overdrijft. Tijdens haar langverwachte tournee met de titel Circus trakteerde Britney Spears het publiek al op fraaie beelden van een tampon die hangt te bengelen, legde ze al een show een half uur plat omdat ze vond dat er teveel rook hing, wenste ze iedereen al een Vrolijk Kerstfeest en verloor ze al haar haarverlenging. Tijd voor een top 5 van Circus-bloopers, u aangeboden door Britney:

Op de vijfde plaats:

Krappe pakjes dragen heeft een aantal nadelen, maar dit was nog niet eerder vertoond: een bengelende tampon:

 

Op de vierde plaats:

Het zal je maar gebeuren: je ligt op een sofa maar wordt omhooggesleurd door een vreemd figuur dat uit de lucht komt. Als het gebeurt, zorg dan wel dat je haarverlengingen goed vastzitten!

 

Op de derde plaats:

Door een rokerige zaal legt Britney haar concert in Vancouver stil. Bijna 40 minuten lang weet niemand in het publiek wat er gaat gebeuren. Vervolgens verschijnt Miss Spears weer op het podium. Na het optreden zet ze de zaal aan tot een gezonder leven en roept hen toe: "Don't smoke weed!"

 

Op de tweede plaats:

Maar wat rookte ze zelf? Volledig onverwacht wenst Britney iedereen een Vrolijk Kerstfeest. Toch vriendelijk.

 

Op de eerste plaats:

Dit is echt genant. Door een "technische fout" laat Britney de hele wereld weten dat er iets niet helemaal op zijn plaats zit...

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020