Excite

Toppers als nieuwe verzoeners?

De Toppers staan bekend om hun gezelligheid, maar ook om de ruzies onderling. Het is niet voor niets dat het stel een poosje uit elkaar is geweest. Nu lijkt dat echter allemaal vergeten en vergeven en vinden de Toppers het nodig om andere ruzies uit de showbizzwereld op te lossen.

Zo zouden Goor, Geer en René zich onder meer hebben gestort op de ruzie tussen de zusjes Alice en Caren, bekend van het duo Maywood. Zij gingen na een fikse ruzie uit elkaar, maar met name Geer wil ze graag weer samen hebben, zodat ze met de Toppers in de ArenA kunnen staan.

Andere goede kandidaten zijn Patricia Paay, Connie Breukhoven en Patty Brard. Met name de eerste twee diva’s kunnen elkaar niet luchten of zien en laten geen kans onbenut om elkaar de loef af te steken. Patty heeft met allebei de dames wel eens iets gehad, maar is inmiddels ook met allebei weer op redelijk goede voet. Zij ziet een optreden met Patricia en Connie echter nog niet zo erg zitten: ze wil best alleen optreden met de Toppers, maar samen met twee ‘kiftende ego’s’ lijkt haar geen pretje, zo meldt ze deze week in Privé.

Het ziet er dus naar uit dat de definitieve line-up voor de nieuwe ArenA-concerten nog even onzeker blijft.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Pål Nordseth

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018