Excite

Toppers gaan met bouwmarktlampjes naar Eurovisie Songfestival

De Toppers zullen bouwmarktlampjes meenemen naar het Eurovisie Songfestival. Deze waren verwerkt in de act van Shine, het nummer dat afgelopen zondag door Nederland werd gekozen als inzending voor het Eurovisie Songfestival. De lampjes zijn bedacht door Gordon en volgens hem een belangrijk onderdeel van het nummer. De lampjes komen van de bouwmarkten Gamma en Praxis vandaan.

Gordon denkt dat de Toppers een grote kans maken om het Eurovisie Songfestival in Moskou te winnen. Hij heeft er zelfs al over gedroomd. Gordon had het nummer ‘Shine’ zelf geschreven, onder het pseudoniem Ger van de Westelaken, om er zo voor te zorgen dat de keuze van het publiek niet beïnvloed werd door de schrijver. Gordon zegt dat hij op een ochtend wakker werd met de tekst in zijn hoofd. Hij is toen meteen gaan schrijven en binnen twintig minuten stond het nummer op papier. Dat Shine is uitgekozen door het publiek voor het Eurovisie Songfestival ziet Gordon als een groot compliment.

Op 14 mei zal de tweede halve finale zijn van het Eurovisie Songfestival. Nederland doet mee met de Toppers in deze tweede halve finale. De finale zal twee dagen later plaatsvinden. De afgelopen jaren wist Nederland niet door de halve finale te komen. Volgens Gordon is dat dit jaar geen enkel probleem. De act is nu compleet, mét bouwlampen.

Gaan de toppers winnen? Geef hier je mening!

Afbeelding:tctubantia.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021