Excite

Toppers in concert uitverkocht

De Toppers maken zich er duidelijk niet al te druk om dat ze het Eurovisie Songfestival niet gewonnen hebben. Ze zijn namelijk alweer druk bezig met hun voorbereiding voor de concerten die in de Amsterdam Arena gehouden worden.

De concerten vinden vrijdag en zaterdag plaats en zijn al volledig uitverkocht. Dit heeft volgens het promotiebedrijf van De Toppers te maken met het optreden tijdens het Eurovisie Songfesitval in Moskou. Het trio kwam toen niet verder dan de halve finale, maar toch blijken de Nederlanders erg gecharmeerd te zijn geweest van de zangers. Het aankomende weekend is het alweer de vijfde keer dat het Toppers in Concert plaatsvindt en speciaal daarom zullen Gordon, Rene Froger en Jeroen van der Boom het extra groot aanpakken. Het jubileumoptreden zal speciaal worden en er komen veel optredens van gastzangers bij.

Bekende zangers die met de Toppers op het podium zullen staan zijn oud songfestivalwinnaar Johnny Logan en Rob de Nijs. Ook televisiepresentator Robert ten Brink zal een stuk zingen. De Toppers hadden Robert ten Brink uitgenodigd voor het optreden, nadat hij had laten weten wel eens in een vol stadion op te treden. Volgens Gordon en Rene Froger kan Robert ten Brink best goed zingen voor iemand die het nooit doet, maar ze moesten vooral erg hard lachen om zijn zangkwaliteiten.

Afbeelding: bndestem

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021