Excite

Tori Spelling in verwachting van derde kind

Tori Spelling is weer in verwachting! De actrice en dochter van de inmiddels overleden Aaron Spelling is zwanger van haar derde kindje. Ze maakte dat via Twitter bekend.

Zij en haar man Dean McDermott hebben al twee kinderen samen, Liam en Stella. Dean heeft daarnaast nog twee kinderen uit een eerder huwelijk, Jack en Lola. Er gingen al eerder geruchten over een derde zwangerschap van de actrice en daarom maakte ze het goede nieuws bekend; ze wilde graag dat iedereen het van haarzelf zou horen.

Spelling werd vooral bekend door haar rol als Donna Martin in Beverly Hills 90210, een serie die door haar vader geproduceerd werd. Ook speelde ze in zijn series The Love Boat, T. J. Hooker, Hotel en Saved By The Bell. Nadat Beverly Hills stopte, speelde ze nog in een aantal andere series, maar ze had pas weer een hit te pakken nadat ze met de 44-jarige McDermott een realityserie begon.

Voor moeder Candy Spelling zal het ook een erg leuke periode zijn. Zij en haar dochter hadden jarenlang ruzie over onder meer de dood van vader Aaron en zijn nalatenschap, waardoor Candy een groot deel van de jeugd van haar kleinkinderen miste. Inmiddels is alles tussen de twee weer koek en ei en nu krijgt ze waarschijnlijk de kans om de zwangerschap helemaal mee te maken.

Afbeelding: Flickr account Atwater Village Newbie

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020