Excite

Tori Spelling wil nog meer kinderen

Hoewel Tori Spelling op het moment niet alleen zwanger is van haar derde kindje, maar ook nog eens kotsmisselijk is, weet ze wel dat het bij drie kinderen niet stopt. Zij en haar man Dean McDermott willen heel graag nog een vierde kindje.

Dean en Tori hebben samen al twee kinderen en hebben altijd tegen elkaar gezegd dat ze graag drie kinderen willen hebben. Sinds ze echter zwanger is van haar derde kindje, moet ze steeds aan vier kinderen denken. Dean, die voor hij met Tori trouwde ook al vader was, dacht er precies hetzelfde over. Dat Tori dan nog een behoorlijk aantal misselijke maanden voor zich heeft liggen, maakt haar niet zoveel uit. De misselijkheid is erger dan bij haar vorige zwangerschappen, maar inmiddels gaat het alweer beter.

In een interview vertelde de actrice dat ze de eerste drie maanden van haar zwangerschap bijna continu misselijk was geweest en dat ze in die periode doorlopend boven de toiletpot hing. Het geslacht van de baby is voor het koppel nog een verrassing; ze hebben al een jongen en een meisje en besloten om dit keer niet van tevoren naar het geslacht van het kindje te vragen.

Tori is in oktober uitgerekend. Hun zoon Liam is inmiddels alweer 4 en dochter Stella 2,5.

Afbeelding: Flickr account Atwater Village Newbie

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020