Excite

Tori Spelling wil van siliconen borsten af

  • © Getty Images
Tori Spelling, die furore maakte als Donna in Beverly Hills 90210, wil van haar siliconen borsten af. Volgens de inmiddels realityster zijn de borsten ver over datum en hadden ze eigenlijk 15 jaar geleden al verwijderd moeten worden. Toen heeft ze daarop geen actie ondernomen, maar nu lijkt ze wel toe te zijn aan een operatie.

Spelling vertelde in haar realityserie dat haar borsten met vakantie zouden moeten. Ze praat erover met haar man Dean McDermott en vraagt aan hem wat hij ervan zou vinden als ze weer zouden hangen. Ze kan namelijk wel nieuwe implantaten laten plaatsen, maar dat mag niet direct. McDermott lijkt daar geen probleem mee te hebben: "Je lichaam heeft echt rust nodig, het moet gebeuren."

Ondanks die begripvolle reactie van haar echtgenoot, blijft het voor Spelling een moeilijke beslissing. Ze vraagt zich dan ook hardop af of ze haar borsten niet ergens kan bewaren, bijvoorbeeld in een glazen pot. Hoewel ze inmiddels wel weet dat ze de operatie door gaat zetten, is er nog geen datum gepland. Daarvoor moet de ster eerst over haar angst voor narcose heen komen.

Acteur Dean McDermott en Tori Spelling zijn al acht jaar getrouwd en hebben samen vier kinderen. In de realityserie komt onder meer naar voren dat McDermott Spelling bedriegt en zien kijkers hoe de twee zich door zijn affaires heen slaan.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021