Excite

Trailer film over William en Kate belooft weinig goeds

De trailer van de film over William en Kate is uit en die belooft weinig goeds. Tenminste, voor de mensen die een goede film verwachten. Het lijkt erop dat de film meer een B-film wordt dan een A-film.

Critici blijken vooral te vallen over het accent van Camilla Ludington, die Kate speelt. Camilla is Brits, maar lijkt een Amerikaans accent gebruiken. Camilla is overigens wel enthousiast over de film en geeft aan dat het een erg romantisch liefdesverhaal is geworden. Als je van dat soort verhalen houdt, zou je met deze film dus wel goed moeten zitten.

De mannelijke hoofdrol wordt gespeeld door Nico Evers-Swindell. Hij had hiervoor alleen een paar kleine rolletjes op TV gespeeld, maar had nog geen grote film op zijn naam staan. Zijn belangrijkste taak is laten zien dat William graag een normale jongen wil zijn, maar hier toch nog regelmatig moeite mee heeft.

De film was al wat langer in productie, maar moest versneld afgemaakt worden, omdat hij dan voor de bruiloft van de echte William en Kate in première kon gaan. Zij zullen op 29 april in het huwelijksbootje treden. De film wordt alleen op het Amerikaanse kanaal Lifetime vertoond. Of de film ook in andere landen, bijvoorbeeld Engeland of Nederland, vertoond zal worden, is nog niet bekend.

Afbeelding: Flickr account americanistadechiapas

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018