Excite

Trailer Game of Thrones seizoen 4

We zitten er met zijn allen al weer bijna een jaar op te wachten en 6 april 2014 is het zover, dan gaat het vierde seizoen van de ongekend populaire televisieserie Game of Thrones op de Amerikaanse zender HBO van start. De trailer van het nieuwe seizoen is inmiddels ook online te bekijken.

Het tweede deel van A storm of swords

Het nieuwe seizoen is voornamelijk gebaseerd op het tweede deel van het boek A storm of swords, dat het derde boek is in de serie A song of Ice and Fire van de auteur George R.R.Martin. Daarnaast zal het ook al wat materiaal uit het vierde en vijfde boek bevatten. Het belooft wederom een zinderend en spannend avontuurte worden met de strijd tussen de vijf koningen om The Iron Throne die steeds meer tot een ontknoping komt, maar nieuwe intriges en plotontwikkelingen maken dat deze strijd nog lang niet is gestreden.

>> BEKIJK HIER de officiële trailer van Game of Thrones seizoen 4!

De macht van de Lannisters

Terwijl de jonge King Joffrey Baratheon zich steeds minder geloofwaardig maakt als gestoorde kleutertiran, weten de Lannisters zich desondanks staande te houden in hun overwinning en hebben ze de macht over het grootste deel van Westeros. Alleen de Greyjoys en de Baratheons bieden nog weerstand. Stannis Baratheon, broer van King Robert, staat onder grote invloed van de mysterieuze priesteres Melisandre die de Lord of Light dient, gespeeld door onze eigen Carice van Houten. Stannis besluit zich op aanraden van de priesteres te richten op de dreiging van de wildlings die The Wall naderen.

Daenerys en haar leger

De grootste dreiging voor de Lannisters, die niet wordt opgemerkt, is de naderende Daenerys Targaryen die behalve de drie draken nu ook een heel leger van achtduizend krijgers aanvoert.

De confrontatie bij The Wall steeds dichter bij

Nog het meest spannende is de naderende confrontatie in het hoge noorden bij The Wall, waar de mannen van de Night Watch steeds minder vertrouwen hebben in hun vermogen om weerstand te bieden aan de duistere krachten die aan de andere kant van de muur oprukken. Ondertussen verzamelen duizenden wildlings zich onder de hoede van Mance Rayder en trekken richting het zuiden in een poging om de White Walkers uit de weg te gaan.

Acteurs van Hollandse bodem

Behalve onze Carice, is er vanaf dit seizoen ook een rol weg gelegd voor de Nederlandse acteur Michiel Huisman. Hij speelt Daario Naharis, die uiteindelijk zijn zwaard, zijn leven en zijn hart zal schenken aan Daenerys Targaryen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021