Excite

Trijntje Oosterhuis zwanger van derde kind

  • © Getty Images
Trijntje Oosterhuis is in verwachting. De 42-jarige zangeres verwacht haar eerste kind met haar vriend Alvin Lewis, de tweelingbroer van zangeres Berget Lewis. Trijntje heeft al twee kinderen uit haar relatie met Sander van den Eeden. Alvin en Trijntje hebben sinds februari 2013 een relatie.

Trijntje is in december uitgerekend, zo maakte de zangeres donderdag bekend. Verdere details wilde ze niet prijsgeven. Wel werd haar optreden in Metropool in Hengelo verplaatst naar 17 oktober en ging haar concert in Hedon in Zwolle naar 1 oktober. Het concert in 013 in Tilburg staat, net als het concert in de Heineken Music Hall, even op losse schroeven; daarvoor is nog geen nieuwe datum bekend gemaakt. Mensen die al een kaartje hadden gekocht voor het concert dat op 18 december in de Heineken Music Hall georganiseerd zou worden krijgen hun geld automatisch terug.

Oosterhuis zou eigenlijk in september met haar tour beginnen, die in het teken staat van haar nieuwe album Walk Along. Het bleek gelukkig mogelijk om een aantal shows te verzetten. Trijntje kijkt wel ontzettend uit naar de clubtour die ze gaat doen. Daarna is ze van plan met zwangerschapsverlof te gaan. In februari staat ze vervolgens weer op het podium in de Ziggo Dome, met de Ladies of Soul.

Trijntje Oosterhuis werd dit jaar uitgeschakeld voor de finale van het Eurovisiesongfestival, waar ze met haar nummer Walk Along voor Nederland uitkwam. Over haar deelname was veel te doen geweest, met name over de jurk die ze droeg. Uiteindelijk koos ze daarom voor een broekpak, maar ook dat bleek niet zo'n groot succes.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021