Excite

Trotse Céline Dion toont tweeling

Céline Dion heeft voor het eerst haar pasgeboren baby´s aan de buitenwereld getoond. Samen met haar tweeling staat de Canadese zangeres op de cover van Hello! Magazine. In het blad zijn maar liefst twintig pagina´s gewijd aan een interview en foto´s.

De foto’s voor Hello! werden genomen in het exclusieve, in tropische sferen aangeklede huis van de familie op Jupiter Island in Florida. Op de voorpagina van het blad zijn de trotse moeder en haar twee jongste aanwinsten te zien in bijpassende witte pyjama’s.

De jongetjes, genaamd Eddy en Nelson, werden al op 23 oktober geboren. Tot nu toe werden ze door Dion en haar echtgenoot René Angélil echter buiten de publiciteit gehouden. Het stel had al een zoon, de 9-jarige René-Charles. Nu al zijn er volgens de trotse moeder duidelijke verschillen tussen de twee kleintjes. ´Ze hebben heel verschillende karakters,´ laat ze weten. ‘Nelson is een Angélil, en Eddy is een Dion.’

Hoewel het moederschap niet nieuw voor haar is, voelt Dion zich af en toe behoorlijk overweldigd. Ze heeft haar handen vol aan de tweeling, en aan slapen komt de zangeres momenteel nauwelijks toe. ´Als René vraagt of ik goed geslapen heb, kan ik hem alleen maar uitlachen. Niemand komt aan slapen toe met twee baby´s!´

Het is te hopen dat de rust in huize Angélil-Dion binnenkort toch weer terugkeert. Op 15 maart 2011 moet de zangeres namelijk alweer de bühne op. Ze is vanaf dan te zien in haar nieuwste show in Las Vegas.

Afbeelding: Flickr, gebruiker twodolla

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020