Excite

Tunesische vrouw niet zwanger van 12-ling, maar Celine Dion krijgt wel een tweede kindje

De ‘ten seconds of fame’ van de Tunesische vrouw die meldde zwanger te zijn van een twaalfling zijn alweer voorbij: het bijzondere nieuws is gelogen. De vrouw heeft last van psychologische problemen en is waarschijnlijk helemaal niet zwanger, ook niet van één baby.

Inmiddels lijkt de vrouw te zijn ondergedoken. Eerder claimde ze dat ze al negen maanden zwanger was van de twaalfling, terwijl niets aan haar lichaam dat liet zien. Bovendien weigerde ze een medisch onderzoek. Op dit moment kan helemaal niemand haar meer bereiken, maar de enige dokter in Gafsa, het plaatsje waar de vrouw woont, heeft al aangegeven dat hij haar nog nooit behandeld heeft en dat ze het verhaal waarschijnlijk van A tot Z verzonnen heeft.

Gelukkig hebben we ook nog goed nieuws als het gaat over zwangerschappen: Celine Dion is in verwachting van haar tweede kindje! De zangeres is ook in verwachting geraakt via IVF. Haar man en manager, René Angélil, kan namelijk geen kinderen meer verwekken. De baby van Celine en René wordt verwacht in mei.

Afbeelding: Flickr account Kevin Froissard

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020