Excite

Tuschinsky: 4 maart de place to be voor de GTST-fan

Nog geen enkele aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden gemist en zin in een feest? Dan is dit een bericht voor jou. Neem de agenda en noteer alvast de volgende datum: donderdag 4 maart 2010. Amsterdam wordt die donderdagavond eventjes Meerdijk.

De 4000ste aflevering gaat die dag in première in de Amsterdamse bioscoop Tuschinsky. Voor de GTST-fan een uitgelezen kans om Jack, Sjors en de rest in het groot te bewonderen én te ontmoeten. De hele cast en makers komen namelijk meevieren en meekijken. Er staan 3 afleveringen op het programma en als we RTL mogen geloven wordt aflevering 4000 ‘een zinderende thriller’ met verraad, ontmaskeringen en moord.

Er zouden wel maar een beperkt aantal kaartjes beschikbaar zijn. Vanaf 6 februari kan je op de GTST-site terecht om te weten te komen hoe je aan de tickets geraakt. Morgen misschien toch even op de site gaan kijken dus, als je erbij wil zijn. Voor de gelukkigen belooft Amsterdam die avond even het Hollywood van de Lage Landen te worden met de nodige glitter en glamour: rode loper, champagne en vooral hun favoriete acteurs.

GTST-fan, maar hoeft deze glitter en glamour niet? Geen probleem, de jubileumuitzending wordt de dag erna op het normale uur uitgezonden en een aflevering vanuit de favoriete sofa met een portie chips is minstens even leuk en spannend…

Afbeelding:YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020