Excite

‘TvoH Johnny wilde niet met James Blunt zingen’

Johnny Rosenberg, die vrijdag The Voice of Holland moest verlaten, wilde eigenlijk geen duet met James Blunt zingen. De aspirant zanger moet die week ook met Nick & Simon meezingen en had nog een eigen liedje op het programma staan. Een duet met Blunt vond hij te veel worden.

Toen dit nieuws John de Mol ter ore kwam, belde bij Rosenberg op en vertelde hij hem dat andere artiesten soms wel tien liedjes in de week moeten leren en dat zij dat niet te veel vinden. Bovendien maakte hij goed duidelijk dat dit een kans was waar veel mensen voor naar Ede zouden kruipen. Rosenberg besloot toen om wel het duet te doen, maar moet de show alsnog verlaten. Volgens Rosenberg was dat doorgestoken kaart. De Mol spreekt dat tegen en geeft aan dat de stemming door het publiek gemonitord wordt door een notaris. Het laatste woord is dan aan de coaches.

Bovendien denkt de Mol dat Nick & Simon niet eens wisten van de aanvaring die hij met Rosenberg had. ‘Bijna niemand wist ervan’, aldus de mediamagnaat. Bovendien zouden Nick & Simon zich daar niet door laten beïnvloeden; die gaan echt alleen voor de muziek. Omdat de Mol de emoties van Rosenberg wel kan begrijpen, toont hij wel wat begrip voor de reactie van de kandidaat. Rosenberg nam overigens later zijn woorden terug en wilde niets meer over de zaak kwijt.

Afbeelding: Flickr account thms.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020