Excite

Twee nieuwe films voor Johnny Knoxville

Fans van Jackass-frontman Johnny Knoxville kunnen zich binnenkort laven aan twee nieuwe films waarin hij een hoofdrol zal vervullen. De stuntman zal te zien zijn in de komedies ‘First Man’ en ‘Mustache Riders’, waarin ook Jackass-collega’s Bam Margera en Ryan Dunn een rol zullen spelen.

In ‘First Man’, waarvan het script nog volledig geschreven moet worden, speelt Knoxville de rol van echtgenoot van de eerste vrouwelijke presidentskandidaat. Tijdens de campagne weet hij zich goed te gedragen, maar zodra de twee het Witte Huis betrekken komt de ware Knoxville in hem boven.

De film wordt geproduceerd door Knoxville’s productiemaatschappij Dickhouse.

In 'Mustache Riders' mag het Jackass-trio lekker los gaan. Het verhaal gaat over een clubje onsuccesvolle dieven die op zoek zijn naar een verborgen schat. De film is al sinds 2008 in productie, maar het drietal heeft pas kort geleden toegezegd mee te werken. Het script wordt op het moment van filmen bewerkt, zodat de mannen hun eigen stunts kunnen doen. Dat belooft dus weer een hoop gekke capriolen!

Knoxville timmert als acteur al een tijdje aan de weg. Zo was hij eerder te zien in ‘Men in Black 2’ en ‘The Dukes of Hazzard’.

Afbeelding: Flickr, gebruiker @cdharrison

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018