Excite

Twee wereldrecords gebroken

Er zijn twee wereldrecords gebroken. Een Zuid-Koreaanse vrouw heeft het wereldrecord ononderbroken zingen gebroken. En een Australische man verbrak het wereldrecord watermeloenen breken met het hoofd.

De 54-jarige vrouw uit Zuid-Korea, Kim Seok Ok, zong maar liefst 1.283 liedjes in een tijd van 76 uur en 7 minuten. Dit deed ze in een karaokebar in Seoel. Voordat ze begon met zingen smeerde ze haar stembanden. Tussen twee liedjes in mocht ze maximaal dertig seconden rusten. En elk uur kreeg ze vijf minuten de tijd om wat water met honing te drinken voor haar stembanden. Ook mocht ze in die vijf minuten stukjes fruit eten om op adem te komen.

Vertegenwoordigers van het Guinness Book of World Records gaan nu nog extra controleren of het wereldrecord inderdaad gebroken is en er volgens de juiste normen is gehandeld. Het oude wereldrecord staat op 75 uur door de Amerikaan Marcus Lapratt.

In de Australische stad Chinchilla heeft een man, John Alwood, zondag het wereldrecord watermeloenen breken met het hoofd verbroken. In 60 seconden wist hij 47 watermeloenen te breken met zijn voorhoofd. Hij verbrak hiermee zijn eigen wereldrecord. John Alwood verdient zijn dagelijkse brood als professioneel meloenplukker.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020