Excite

Tweeling John en Edward domineren Engelse X-Factor

De Engelse variant van de X-Factor is momenteel de grootste popshow op aarde. Succes in dat programma betekent dat je de eerst komende vijf jaar de miljoenen kan gaan binnen harken. Vraag maar aan Paul Potts en Susan Boyle. In de versie van dit jaar gaat het eigenlijk maar over een act: de eeneiige tweeling John en Edward Grimes. Zij kunnen niet zingen, niet dansen en hebben een arrogante houding. Desondanks staan ze elke keer bovenaan in de stemrondes.

Veel fans krijg je niet per se door talent. Vraag maar aan Gordon. John en Edward hebben begrepen dat het belangrijker is om op te vallen dan het is om goed te zingen en te dansen. De twee Ierse schooljongens laten zich niet uit de weg slaan, zetten hun blonde haren recht omhoog en gedragen zich uitermate zelfverzekerd. Simon Cowell noemt ze slechteriken en wilde ze vanaf het begin uit de show hebben. Maar de rest van Engeland loopt met de Dublinners weg.

Vanwege de grote schare fans en hun love it or hate it-tactiek blijven John en Edward keer op keer in de X-Factor zitten. Sommigen vrezen zelfs dat ze alles zullen winnen en op gaan treden voor de koningin. Het arme mens. Overigens zeggen bekenden van het tweetal dat ze in het echt veel vriendelijker en aangenamer zijn dan ze op televisie overkomen. Het is dus echt een act. Maar wel eentje die in de X-Factor voor veel succes zorgt bij John en Edward.

Afbeelding: Dailymail.co.uk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019