Excite

Twente-fans belagen spelers FC Utrecht

Drie spelers van FC Utrecht zijn na de bekerwedstrijd belaagd door een aantal fans van Twente. Ismo Vorstermans, Adam Sarota en Frank Demouge speelden zelf niet mee, maar werden aangevallen toen ze na het duel weer terug naar hun auto liepen.

Ze zouden hierbij belaagd zijn door een groep van maar liefst 150 Twente-fans. Vorstermans werd hierbij ook fysiek aangepakt. Hij zou een aantal schoppen hebben gekregen, maar raakte hierbij verder niet gewond. Het is nog niet bekend of de drie voetballers ook aangifte gaan doen tegen de supporters. De berichten zijn ook nog niet bevestigd door een woordvoerder van FC Utrecht. Eerst zal een onderzoek worden uitgevoerd naar wat er precies gebeurd is en naar aanleiding van de uitslag van het onderzoek wordt er mogelijk actie ondernomen.

Het incident werd overigens wel bevestigd door Khalid Sinouh, de reservekeeper van FC Utrecht. Hij meldde via Twitter dat spelers die niet meespeelden waren aangevallen door supporters van Twente. Daarna reageerde hij nog met ‘Schandalig!!’ op het bericht van Voetbalprimeur over de belaging van de spelers.

Het is niet voor het eerst dat fans van Twente negatief in het nieuws komen. Afgelopen weekend moest hun team eigenlijk tegen AZ spelen, maar omdat de fans continu hun pijlen gericht hadden op scheidsrechter Ruud Bossen werd deze wedstrijd gestaakt.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Vincent Teeuwen

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018