Excite

Two and a Half Men stopt door wangedrag Charlie Sheen

De opnames voor de populaire komedieserie Two and a Half Men zijn stopgezet. Niet omdat de serie geen kijkers meer trekt, maar omdat hoofdrolspeler Charlie Sheen voortdurend negatief in het nieuws is. Sheen zelf is helemaal niet blij met het stilleggen van de komedie.

Zender CBS maakte vandaag bekend het voorlopig wel welletjes te vinden. Sheen kwam de laatste tijd vooral in het nieuws door zijn vermeende drugsgebruik en wilde feestjes met prostituees. Een interview met een radiozender was voor CBS echter de druppel. In het interview beledigde Sheen de makers van de komedie meermaals. Zo zou producent Chuck Lorre een leugenaar en een ‘stomme, stomme man’ zijn.

Ondanks de maatregel van CBS bindt de populaire acteur niet in. Sterker nog, hij gaat frontaal in de aanval met een brief aan roddelwebsite TMZ. Ook in de brief is Lorre wederom het slachtoffer. ‘Ik heb zijn idioterieën 177 afleveringen lang genegeerd. Maar als ik er een keer iets van zeg dan kan deze smerige larve er niet tegen. Hij kan niet tegen de waarheid.’ Verder schreef Sheen dat Lorre van geluk mag spreken dat het om woorden gaat en niet om Sheen’s vuisten. ‘Ik wens hem niets dan pijn toe.’

Met een hoofdrolspeler die dergelijke uitlatingen doet is de kans klein dat de opnames in een later stadium weer worden opgepakt. Zijn gedrag schiet ook andere producenten in het verkeerde keelgat. Zo piekert de producent van de ‘Major League 3’ er niet over om Sheen een rol aan te bieden, ook al had hij die wel in de eerdere twee films.

Afbeelding: Flickr, gebruiker darkchacal

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020