Excite

Uitbreiding Jolie-Pitt clan aanstaande?

Het lijkt erop dat de Jolie-Pitt clan weer is uitgebreid. Angelina Jolie werd gespot met een uitgebreidere versie van een reeds bestaande tatoeage. Nu hoeft dat natuurlijk niets te zeggen, ware het niet dat de tatoeage bestaat uit de coördinaten van de geboorteplekken van haar kinderen.

De tatoeage bestond dus al uit zes regels, maar inmiddels is er een zevende regel bij gekomen. Aangezien Angelina Jolie op het moment liefdadigheidswerk doet in Tunesië, lijkt het erop dat Jolie en Pitt daar mogelijk een zevende kindje geadopteerd zouden hebben. Dit zou opvallend zijn, want Brad zou eerder hebben laten weten dat het gezin wat hem betreft nu echt wel even groot genoeg was. Angelina heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze een ‘regenbooggezin’ wilde hebben.

Ooggetuigen hebben gezien dat de nieuwste regel in de tatoeage van Angelina begint met 35 graden Noord, 10 minuten en 44 seconden. Die lijn komt onder meer door Tunesië.

Op dit moment hebben geen van de woordvoerders van het koppel nog gereageerd op de nieuwe geruchten en leken er ook geen aanwijzingen te zijn voor een uitbreiding. De twee werden laatst wel gespot tijdens een uitje voor ‘papa en mama’. Mogelijk hebben ze toen toch de knoop doorgehakt en besloten voor een zevende kindje te gaan.

Afbeelding: Flickr account Gage Skidmore

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021