Excite

Uitslag Oscars uitgelekt

Zondagnacht zullen de Oscars in Los Angeles worden uitgereikt. Een Amerikaanse weblogger beweert echter nu al de uitslagen van de Oscars te hebben. Of hij de waarheid spreekt moet nog blijken. De weblog waarin de uitslag bekend is gemaakt is in ieder geval offline gehaald.

Volgens de blogger zijn de winnaars ook vaak de favorieten. Zo zal Mickey Rourke de Oscar krijgen voor beste hoofdrol in de film The Wrestler. Heath Ledger krijgt een postume Oscar voor zijn rol in the Dark Knight. Kate Winslet krijgt de Oscar voor beste vrouwelijke bijrol. Slumdog Millionaire zou de Oscar winnen voor beste film en de regisseur van de film, Daniel Boyle, de prijs voor de beste regisseur.

De papieren van de weblogger zien er authentiek uit. Toch haast de Academy aan te geven dat ze de echtheid van de papieren in twijfel trekken. Volgens de organisatie worden de stemmen nog geteld en zullen er maar twee mensen zijn die de uitslag van de Oscars te weten komen. Of de organisatie zich probeert in te dekken is niet bekend. Het is ook mogelijk dat de weblogger het uit zijn duim heeft gezogen. Zondag zullen we erachter komen hoe het werkelijk zit.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020