Excite

Update David Letterman: Excuses aan zijn vrouw

Het einde van de geruchten, roddels en schokkende nieuwsfeiten rondom David Letterman is nog niet in zicht. Na zijn publieke bekentenis op TV heeft hij ook zijn vrouw via zijn programma zijn excuses aangeboden. En zoals hij zelf ook goed lijkt te begrijpen, is dit nog maar het begin.

Letterman bood ook zijn excuses aan aan zijn team, die hij met zijn onthullingen toch wel in een heel benarde situatie heeft gebracht. Ondanks dat excuus, zijn er toch een aantal werknemers van de show die eigen nieuwsberichten naar buiten brengen. Zo blijkt er bijvoorbeeld een geheime sekskamer te zijn, waar David alleen bepaalde – vrouwelijke – mensen ontving. De kamer zou naast zijn studio te vinden zijn.

Omdat David zich regelmatig – met gezelschap – terugtrekt in deze kamer, noemen zijn medewerkers de ruimte ‘De Bunker’. Volgens de woordvoerder van WWP, het productiebedrijf van Letterman, is dat niet waar en maakt David alleen af en toe gebruik van het bed dat in de kamer staat, omdat hij zo’n zwaar rooster afwerkt.

Of Letterman nog officieel bestraft gaat worden, valt te bezien. Hoewel CBS een beleid hanteert waarin relaties tussen leidinggevenden en ondergeschikten niet zijn toegestaan, is Letterman officieel in dienst van zijn eigen bedrijf, Worldwide Pants. Worldwide Pants heeft ook een beleid met betrekking tot de relatie tussen leidinggevenden en ondergeschikten, maar beperkt zich hierin tot lastigvallen. Op dat gebied is echter nog nooit een klacht ingediend tegen de talkshowhost.

Afbeelding: Flickr account Alan Light

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018