Excite

Update: Yolanthe, Wesley en Jan en hun slippertjes

De geruchtenmolen over Yolanthe, Wesley Sneijder en Jan Smit blijft goed gevoed. Ten eerste is er het vraagstuk rond de taxichauffeur die Yolanthe en Wesley naar hotel De Witte Bergen in Volendam zou hebben gebracht. De taxichauffeur zou geld toegeschoven zijn om dat verhaal te vertellen. Wesley Sneijder werd hiermee geconfronteerd, maar ontkent stellig dat hij met Yolanthe een hotel ingedoken zou zijn.

Jort Kelder doet ook een duit in het zakje. Hij is er zeker van dat hij Wesley daags na de scene in de parkeergarage met een ex-Miss Nederland heeft gezien. Hij doelt hiermee op Melissa Sneekes, die de prestigieuze titel in 2007 won.

En Jan zou niet enkel met de getrouwde Liza een affaire hebben gehad, maar ook met Fleur Minjon, vooral bekend van de meidengroep KUS. Notabene een vriendin van Yolanthe. Yolanthe zou van dit slippertje op de hoogte zijn.

De buitensporige interesse in het drietal is in elk geval goed voor het toerisme in Volendam. Honderden mensen zijn al naar het huis van Jan Smit en Yolanthe gegaan om te zien of er nog nieuws is. Af en toe komt er een traagrijdende auto voorbij het huis, waaruit fototoestellen verschijnen. Het huis lijkt echter verlaten, alle rolluiken zijn toe en er beweegt niets...

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020