Excite

Vader betrapt Amy Winehouse in bed met ex

Tijdens haar verblijf op Sint Lucia wist de Back to Black-zangeres het zeker: ze wilde nooit meer iets met haar inmiddels ex-man Blake Fielder-Civil te maken hebben. Nu Amy terug in Engeland is, lijkt dat toch te moeilijk te zijn: de zangeres werd in bed betrapt met haar ex... door haar vader!

Mitch Winehouse kreeg de schrik van zijn leven toen hij werd gebeld door een veiligheidsmedewerker van Amy, dat Blake in haar huis was. Toen hij diezelfde Blake vervolgens bij zijn dochter in bed aantrof, heeft hij hem er hardhandig uitgegooid.

Hoewel de 58-jarige Mitch woedend was, wist hij zich in zoverre te beheersen dat hij Blake niet geslagen heeft. Wel heeft hij behoorlijk wat bedreigingen richting hem geuit, waaruit bleek dat het maar beter was als hij voortaan niet meer bij Amy in de buurt kwam.

Blake is onlangs uit de gevangenis gekomen, waar hij zat vanwege een mishandeling. In zijn tijd in de gevangenis liet Blake duidelijk merken dat vrouwelijk schoon bij hem niet onopgemerkt bleef. Hij zou dan ook een relatie met een vrouw hebben aangeknoopt. Voor Amy was dit de druppel die de emmer deed overlopen: zij hoefde hem niet meer te zien en probeerde met de hulp van haar ouders haar leven weer op de rails te krijgen. Hiervoor vertrok ze onder andere bijna een jaar naar het eiland Sint Lucia, waar ze de tijd nam om af te kicken.

Afbeelding: Flickr account nuflicks

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021