Excite

Vader Estelle niet blij met Badr Hari

De romance tussen Estelle Cruijff en bokser Badr Hari valt niet goed bij de vader van Estelle, Henny Cruijff. Cruijff maakt zich zorgen over zijn dochter, die met de kickbokser in het buitenland zit. Badr Hari kwam in opspraak nadat hij betrokken was bij een mishandeling op het dansfeest Sensation White begin deze maand.

Henny Cruijff twijfelt

De vader van Estelle liet eerder al weten dat hij zijn “wenkbrauwen gefronst” heeft over de romance van zijn dochter. Cruijff twijfelt sterk over de relatie van Estelle: “Ze had van tevoren kunnen inschatten wat de gevolgen zouden zijn van deze partnerkeuze. Ze is bekend in het Amsterdamse en weet wat er gebeurt in die kringen. Estelle is 33 jaar en oud genoeg om zelf te kiezen met wie ze omgang heeft. Maar of ze ook wijs genoeg is, daar twijfel ik inmiddels aan.”

Smet op familienaam

Behalve de zorg over Estelle maakt Cruijff zich ook druk over de besmetting van de familienaam. “Ik heb nog een broer, die er ook niet blij mee is. Met deze achternaam duikt de hele wereldpers erop,” zo geeft Henny Cruijff aan, die de oudere broer is van voetballegende Johan Cruijff. De naam Cruijff zou nu in verband worden gebracht met het gewelddadige incident op Sensation. Badr Hari heeft daar naar verluidt de voet verbrijzeld van miljonair Koen Everink, maar de kickbokser ontkent alle betrokkenheid.

Geen contact met Estelle

Henny Cruijff heeft al een tijdje geen contact meer met zijn dochter, uit angst dat hij zich teveel met de relatie van Estelle zou bemoeien. “Ik heb een tijdje geleden al gezegd: hier hoor ik even niet bij. Als Estelle aan de grond komt, dan ben ik er heus weer om haar op te rapen. Maar ik hoop natuurlijk dat dat niet gebeurt.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020