Excite

Vader Michael Jackson in ziekenhuis

Joe Jackson, vader van wijlen Michael Jackson, ligt in het ziekenhuis nadat hij een hersenbloeding heeft gehad. Dat vertelt een ingewijde aan de Amerikaanse showbizz website TMZ. De vader van Michael Jackson is 84 jaar.

Beroerte

Joe Jackson zou woensdagavond getroffen zijn door de beroerte. Jackson is vervolgens meteen overgebracht naar een ziekenhuis in Las Vegas, waar de beroemde vader van de familie Jackson nog steeds wordt behandeld. Er is nog geen informatie naar buiten gekomen over de ernst van de hersenbloeding en de toestand waarin Joe Jackson zich begeeft. Ook over de gevolgen voor de gezondheid van Jackson is niets bekend gemaakt. Volgens CNN gaat het om een milde hersenbloeding.

Gezondheidsklachten

Het is niet de eerste keer dat Joe Jackson wordt getroffen door een hersenbloeding. Jackson had al twee keer eerder een beroerte. Volgens de bron bij CNN is ook deze hersenbloeding vergelijkbaar met de twee eerdere hersenbloedingen. Een andere ingewijde vertelt dat de beroemde vader al een tijd last had van gezondheidsklachten. “Joe kampte de laatste drie maanden al met een slechte gezondheid. Het goede is dat hij meteen naar het ziekenhuis werd gebracht.”

Gescheiden

De 84-jarige vader Joe Jackson is nog steeds getrouwd met de moeder van Michael Jackson, Katherine. Het stel leeft al enkele jaren gescheiden van elkaar, na 62 jaar samen te zijn geweest. Joe woont in Las Vegas, terwijl Katherine in Calabasas Californie woont met hun drie kleinkinderen, de kinderen van Michael Jackson.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020