Excite

Vader Olsen-twins woedend over relatie Mary-Kate

De vader van Mary-Kate Olsen is niet blij met de nieuwe vriend van zijn dochter. De 26-jarige actrice is aan het daten met de 43-jarige zakenman Olivier Sarkozy, de halfbroer van Franse oud-president Nicolas Sarkozy. De vader van Mary-Kate is bang dat Sarkozy de verkeerde bedoelingen heeft. Hij zou achter het geld aanzitten van de steenrijke Olsen, zo publiceerde celebrityblogger Perez Hilton eerder.

Verkeerde bedoelingen

De vader van Mary-Kate zou woedend zijn over de relatie. Een insider zegt: “Mary-Kate lijkt eerder zijn dochter dan zijn vriendin. Haar zus heeft al eerder oudere vriendjes gehad, maar Mary-Kate nog niet. Hij maakt zich zorgen dat Olivier niet met de juiste bedoelingen met haar omgaat en hij wil niet dat ze door hem wordt gebruikt.”

Basketbal date

De eerste keer dat Mary-Kate en Sarcozy samen werden gespot was tijdens een basketbalwedstrijd in New York. De modeontwerpster en actrice Mary-Kate kroop toen dicht tegen de zakenman aan en hij streelde af en toe zachtjes haar blonde haar. Het publiek reageerde verward en nieuwsgierig, maar het stel lijkt zich niets van de commotie aan te trekken.

Onsmakelijk

Vorige week verschenen foto’s van Mary-Kate met Olivier Sarkozy en zijn dochter. De gelijkenis tussen Mary-Kate en de dochter van Sarkozy was zo groot dat het stel ‘onsmakelijk’ werd genoemd. Olivier Sarkozy en Mary-Kate zouden volgens New York Post eind vorige maand ook een romantisch weekend samen hebben doorgebracht in de Hamptons. Overigens is Mary-Kate niet de enige in de familie die op oudere mannen valt. Haar tweelingzus Ashley was een tijd samen met wielrenner Lance Armstrong (40).

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020