Excite

Valerio in Ranking the Stars

Valerio Zeno zal in het nieuwe seizoen van Ranking the Stars te zien zijn. Dit werd onlangs bevestigd door BNN. Valerio Zeno heeft eerder aan verschillende programma’s van de muziekzender TMF meegewerkt. Zijn grootste succes op TMF was wellicht Valerio wordt wakker, waar hij ging overnachten bij mensen thuis. Sinds kort is hij presentator bij BNN en presenteert hij het programma ‘Je zal het maar hebben’, waarin jongeren vertellen over hun ziektes en gebreken. 

Behalve Valerio, zullen ook Nicolette Kluijver, Kim Lian van der Meij, Rick Engelkes, Cas Jansen en Tanja Jess meedoen aan het programma. Eerder is ook al bekend geworden dat Bridget Maasland, Susan Smit en Sebastiaan Labrie mee zullen doen in het programma Ranking the Stars. Het panel bestaat dit jaar voor het eerst uit zowel mannen en vrouwen. In de eerdere vier seizoenen waren het alleen mannen of alleen vrouwen.

Deze keer zal Paul de Leeuw het programma niet presenteren. Hij wil zich volledig richten op zijn productiemaatschappij En Vele Anderen. In plaats van Paul de Leeuw wordt Ranking the Stars nu gepresenteerd door Sophie Hilbrand en Sander Lantinga. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Ranking the Stars is op 1 mei aanstaande. In het programma moeten de deelnemers inschatten hoe het publiek over ze denkt.

Afbeelding: pauze.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020